2011. június 30., csütörtök

Használt fa játék rácsos ágy 1ft nmá - Jelenlegi ára: 1 Ft


Sárkányos ajánlatok!
Gazdát keres egy használt, de szép állapotú, fa, játék rácsos ágy kicsiknek! A babázás elengedhetetlen kelléke! A fekvő része kivehető! Méretei: 44cm hosszú, 23, 5cm széles, 19, 5cm magas a legmagasabb részen. Nagyon édes darab! Akár ajándéknak is tökéletes! Most egy hihetetlen lehetőség keretein belül akár 1, - Ft-ért a Tiéd lehet, ne hagyd ki a lehetőséget! Figyeld meg, licitálj és szerezd meg! Sikeres licitálást kívánok!
FONTOS INFORMÁCIÓ kedves rendszeres és új VÁSÁRLÓIMNAK!
Újabb adagot találtam!!! Nézz be hozzám, most érdemes, mivel hatalmas kiárusítást tartok, az ÖSSZES otthon már nem használt, vagy feleslegessé vált holmit feltöltöm aukcióra, ráadásul mindent 1, - Ft-ról! Így most hihetetlenül elérhető áron lehet a Tiéd rengeteg fantasztikus termék!  Sajnos a munka, főiskola, család és gyerkőc mellett már nem tudom olyan minőségben ellátni a Teszvesz-esfeladataimat, mint korábban, és ahogyan szeretném - ebből is adódik néhány negatív értékelésem amire nem vagyok büszke -, ezért kicsit hosszabb időre befejezem a tömeges termékfeltöltést 1, - Ft-ról és csak kevesebb fix áras terméket fogok árusítani. Ne hagyd ki a lehetőséget!  Sikeres licitálást kívánok! : -)
Érdemes visszanézni hozzám, a napokban folyamatosan töltöm fel az aukciókat!
Kérdezz-felelek! : -)
Garantált azonnali postázás az utalás beérkezése után!
Most akár 1, - Ft-ért a Tiéd lehet, ne hagyd nálam!
Kérlek tekintsd meg további aukcióimat, hatalmas nyári kiárusítást tartok! A legtöbb aukcióm 1, - Ft-ról indul! Ne hagyd ki, még egy ilyen lehetőség nem lesz!
Kérlek, mielőtt licitálsz olvasd el a saját oldalamat! A liciteddel egyértelműnek veszem, hogy annak tartalmát elolvastad, megértetted és a feltételeinek eleget is teszel. A legfontosabb információkat most itt is olvashatod. Kérlek, csak abban az esetben licitálj, ha az aukció végét követő 2 hétben át tudod venni a megnyert terméket! A 2 hét letelte után a Teszvesz szabályzatban meghatározottak szerint sajnos kénytelen vagyok negatív értékelés után ismét meghirdetni a terméket! Utánvéttel a rossz tapasztalatok miatt kérésre sem postázok! A kérdésekre szívesen válaszolok, ha valami nem egyértelmű kérlek azt még a licitálás előtt tisztázzuk! Fontos! Licitet semmilyen esetben nem törlök!
Köszönöm, hogy benéztél, ha van kedved nézd meg az összes aukciómat, hátha megtetszik valami és így postaköltséget spórolhatsz! További kellemes napot és sikeres licitálást kívánok neked!
Dragonis6 összes aukciója
Lehetek a kedvenc eladód?
Saját Oldal megtekintése
A sablont készítette: jumping73.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 18:01
. Használt fa játék rácsos ágy 1ft nmá - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos