2012. január 6., péntek

Angelusz Róbert: Kommunikáló társadalom fénymásolt - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó Angelusz Róbert: Kommunikáló társadalom c. könyve fénymásolva, spirálozva. Kb. 10 oldalon van kiemelés, de csak egy pár fogalom van aláhúzva szövegkiemelővel.
175 oldalas.
"Tíz éve, hogy az első lépéseket a közvélemény- és a kommunikáció-kutatás területén megtettem. E kutatások már az első években olyan kérdések sorát vetették fel, amelyeknek megválaszolása a vizsgálati eredmények értelmezése szempontjából elengedhetetlennek látszott. Világossá vált, hogy megfelelő kommunikációelméleti és szociológiai fogódzók nélkül az egyes empirikus vizsgálatok eredményei mozaikszerűek maradnak, nem épülnek egymásra, s aligha segítik elő a társadalom kommunikációs rendszerének megértését. Márpedig kutatási tapasztalataim egyre inkább azt sugallták, hogy a társadalom kommunikációs folyamatai bonyolult, összefüggő, viszonylag önálló rendszert alkotnak, amelyben az információáramlás legelemibb jelenségei sem érthetők meg az átfogóbb összefüggések ismerete nélkül.  
A fenti meggondolásokon túl egyetemi oktatómunkám is arra késztetett, hogy a társadalom kommunikációs rendszerének leírásához szükséges, legfontosabbnak látszó makrojelenségeket és a közöttük lévő kölcsönhatásokat megpróbáljam egységes kommunikáció-szociológiai keretben értelmezni. Tanulmányom ennek a kísérletnek az eredményeiről ad számot. Nem törekszik befejezettségre, nem húz fel épületet, inkább csak az alapokat keresi: előkészület egy nagyobb vállalkozás megírásához. "
Személyes találkozó keretében is át tudom adni Budapesten a 13. kerületben.
Nálam étkezési utalvánnyal is fizethetsz.
Postázni is tudom a terméket, a vásárló kérésének megfelelően és a mindenkori postai díjszabás szerint.  Pontos összeget csomagolás után tudok mondani, de ha érdekel akkor leütés előtt megmondom.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 20:45
. Angelusz Róbert: Kommunikáló társadalom fénymásolt - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos