2011. május 29., vasárnap

Eredeti extra Adidas melegitőnadrág féláron L-es - Jelenlegi ára: 3 990 Ft


Kedves érdeklődő! Köszönöm, hogy benéztél hozzám, üdvözöllek az oldalamon! Ha kérdésed van, írj nyugodtan, ezt a "kérdezzen az eladótól" opciónál teheted meg. Igyekszem gyorsan válaszolni!
A termék leírása:
Eladó a képen látható L-es méretű, kivételes minőségű,   extra melegítőnaci, bélelt, full igényes darab! Külföldről hoztuk, de nem lett jó a méret, vadi új!!!!! !!!
Most féláron a tiéd lehet!
Használd a fantáziád,   öltözz változatosan... legyél különleges, egyedi- ehhez találsz nálam olyan kincseket... mint amilyen ez is... nézz körül!
Az aukciót szívesen lezárom előbb!
Info:
KÉRLEK, NÉZD MEG A MÁSIK OLDALAMAT IS, ahol főleg fehérneműket árulok,   mindenféle szuper, egyedi dolgot, igényes melltartókat, bugyikat, szetteket, fűzőket, háló cuccokat, fürdőruhákat  kiegészítőket stb, stb... minden korosztálynak, szinte minden méretben, stílusban, színben, és formában...
Ha van kedved, válogass ott is, természetesen együtt küldöm az itt található termékekkel... !!!
Felhasználónév: mosur11, KATTINTS A KÖVETKEZŐ LINKRE, ÉS MÁRIS OTT LESZEL:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? td=on&us=hihetetlen111&ob=4
Fontos:
Vásárlás előtt légyszi feltétlenül olvasd el az Ismerj meg oldalamat, /a nevem melletti i+ jelre kattintva/, mert itt találod a termékek állapotával, a garanciával, a postázással, és a személyes átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
Ugyanitt ha rákattintasz a "termékfigyelőt kérek az árveréseiről" gombra, akár naponta értesítést küldenek neked a frissen feltöltött termékeimről!



Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2011-06-16 06:42
. Eredeti extra Adidas melegitőnadrág féláron L-es - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Fontos